10. raziskovalni dan Ortopedske bolnišnice Valdoltra

V Ortopedski bolnišnici Valdoltra (OBV) smo po teh letih zatišja zaradi epidemije koronavirusa v petek 9. 6. 2023, organizirali 10. raziskovalni dan Ortopedske bolnišnice Valdoltra. Dogodek je bil namenjen izobraževanju zdravnikom in drugim zdravstvenim delavcem, ki smo jim želeli predstaviti najnovejša dognanja s področja zdravljenja ortopedskih bolnikov.

Raziskovalni dan sta otvorili dve uvodni vabljeni predavanji in sicer s področja bakteriofagne terapije (dr. Matjaž Peterka in Anja Frantar, dr. dent. med.), sledilo je 20 strokovnih in raziskovalnih prispevkov ter trije posterji sodelavcev OBV, ki so predstavili najnovejša spoznanja, smernice in rezultate študij tako iz klinične prakse kot temeljnih raziskav na področju ortopedije.

Za zaključek raziskovalnega smo se predavatelji in slušatelji prijetno družili ob okusno pripravljenem toplo-hladnem bifeju iz kuhinje OBV.

Raziskovalni dan in srečanje so pripravili: prof. dr. Andrej Cör, dr. med., spec. patol., dr. Lori Hlaj, univ. dipl. ekon., Tina Korošec, dipl. bioteh., dr. Vesna Levašič, dr. med., mag. Mira Šavora, univ. dipl. soc., dipl, m. s., dr. Katja Šuster, univ. dipl, bioteh., Branko Veladžić, mag. posl. ved in Nataša Zerbo, dipl, ekon, spec.

Organizacijskemu odboru se zahvaljujemo za odlično izvedbo.

Slika: Predavatelji 10. raziskovalnega dne OBV

 

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

BONA VALETUDO MELIOR EST QUAM MAXIMAE DIVITIAE

Zdravje je vredno več kakor največje bogastvo.

Prev/Next links

Aktualno

20.3.2024
Vivina akcija Moj zdravnik ima že dolgo zgodovino. Letos namreč z vašo pomočjo že 28. po vrsti iščemo zdravnice in zdravnike, ki kakorkoli pozitivno izstopajo iz povprečja in so drugačni od kolegov. Ne le zaradi svoje strokovnosti in odprtosti,...

(05) 6696 100

(05) 6696 100

Telefonska številka

(05) 6527 185

(05) 6527 185

Fax številka

Jadranska cesta 31

Jadranska cesta 31

6280 Ankaran, Slovenija

valdoltra@ob-valdoltra.si

E-poštni naslov